Greenland - nepozabno doživetje pod zvezdami

Po lanskoletnem uspešnem obisku gospoda Jay Lumena (1605, 100% Pure) nadaljujemo GREEN LAND v stilu dobre zabave in kvalitetnih umetnikov. Tako bo letošnji GREEN LAND obiskal zelo mlad, vendar zato nič manj kvaliteten DJ v vzponu, KEVIN OVER. Kevin prihaja iz Düesseldorfa in je eden najperspektivnejših nemških DJ-ev.

Družbo mu bo delala legenda Slovenske in Italijanske klubske scene, gospod KASHMIRE, ki prihaja iz Trsta in je na elektronski glasbeni sceni prisoten že več kot 20 let. Do ekstaze vas bo popeljal s svojim "strictly vinyl" setom na treh gramofonih.

Naslednji, ki bo dodobra ogrel prizorišče za nastop KEVIN OVER-a, je priznano ime Hrvaške klubske scene RUBB SURR. Umetnik, ki prihaja s Hrvaškega otoka Raba deluje že vrsto let pod okriljem največje organizacije, ki se ukvarja z elektroniko na sosednjem Hrvaškem - Balance FM.

Iz Maribora k nam na letošnji GREEN LAND prihaja eden od ustanoviteljev organizacije House Culture - JAMIE RICARO, ki bo s svojimi spretnostmi za mešalko ogrel ozračje za glavne zvezde večera.

Kot se spodobi smo k sodelovanju povabili tudi umetnike iz Velenja. Tako nam bo letos delal družbo dvojec, ki je že dolgo prisoten na lokalni in regionalni sceni, to sta TEJCH & DEXA.

Da pa bo večer popoln sta tukaj še umetnika iz matične organizacije COGO, TONSKE in QUB. Oba sta zelo dobro znana lokalni publiki, tako da ju ni potrebno posebej predstavljati. Definitivno pa vas ne bosta pustila ravnodušne.

Pridružite se nam in doživite - NEPOZABNO NOČ POD ZVEZDAMI!


Avtor: Greenland

Objavljeno: