Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Greenland - nepozabno doživetje pod zvezdami

Po lanskoletnem uspešnem obisku gospoda Jay Lumena (1605, 100% Pure) nadaljujemo GREEN LAND v stilu dobre zabave in kvalitetnih umetnikov. Tako bo letošnji GREEN LAND obiskal zelo mlad, vendar zato nič manj kvaliteten DJ v vzponu, KEVIN OVER. Kevin prihaja iz Düesseldorfa in je eden najperspektivnejših nemških DJ-ev.

Družbo mu bo delala legenda Slovenske in Italijanske klubske scene, gospod KASHMIRE, ki prihaja iz Trsta in je na elektronski glasbeni sceni prisoten že več kot 20 let. Do ekstaze vas bo popeljal s svojim "strictly vinyl" setom na treh gramofonih.

Naslednji, ki bo dodobra ogrel prizorišče za nastop KEVIN OVER-a, je priznano ime Hrvaške klubske scene RUBB SURR. Umetnik, ki prihaja s Hrvaškega otoka Raba deluje že vrsto let pod okriljem največje organizacije, ki se ukvarja z elektroniko na sosednjem Hrvaškem - Balance FM.

Iz Maribora k nam na letošnji GREEN LAND prihaja eden od ustanoviteljev organizacije House Culture - JAMIE RICARO, ki bo s svojimi spretnostmi za mešalko ogrel ozračje za glavne zvezde večera.

Kot se spodobi smo k sodelovanju povabili tudi umetnike iz Velenja. Tako nam bo letos delal družbo dvojec, ki je že dolgo prisoten na lokalni in regionalni sceni, to sta TEJCH & DEXA.

Da pa bo večer popoln sta tukaj še umetnika iz matične organizacije COGO, TONSKE in QUB. Oba sta zelo dobro znana lokalni publiki, tako da ju ni potrebno posebej predstavljati. Definitivno pa vas ne bosta pustila ravnodušne.

Pridružite se nam in doživite - NEPOZABNO NOČ POD ZVEZDAMI!

Greenland|04.07.2012
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

Greenland

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close