Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Stars Night 2012

Stars Night event kao sinonim kvalitetnog događaja ne treba posebno predstavljati. Nakon dva iznimno uspješna izdanja u rovinjskom Monvi centru na kojima su glavne zvijezde bili Carl Cox i Richie Hawtin, ovogodišnje treće izdanje seli u Lighthouse Music Club nadomak Vodnjana gdje se nastavlja tradicija vrhunskog doživljaja, ovoga puta sa DUBFIRE-om, čovjekom koji je sa velikanima poput Coxa, Hawtina, Garniera i drugih, krojio elektronsku svjetsku glazbenu scenu od njezina samog početka.

Ali Shirazinia poznatiji kao DUBFIRE jedan je od dvojice koji su činili DEEP DISH koji su nedvojbeno bili najjači i najpopularniji house dvojac u povjesti elektronske glazbe. Unatoč velikom svjetskom uspjehu DEEP DISH-a, nebrojenim hitovima i suradnjama sa najvećim svjetskim izvođačima pop i rock scene, te mnogobrojnim prestižnim nagradama kao i osvojenim Grammyjem, 2005 se Ali odlučuje za solo karijeru pod nazivom DUBFIRE te osniva Svoju etiketu SCI+TEC Digital Audio kao outletza svoju novu glazbu gdje izdaje hitove poput Roadkill i RipCage te Emission i rework Hawtinovog klasika Spastik na Minus-u.
Nakon toga uslijedila su druga mnogobrojna izdanja između ostalog i na Cocoon Recordsu Sven Vatha ali i suradnja sa Underworld, Loco Dice-om, Plastikman i mnogim drugima koji su Dubfirea odveli u jedan posve novi smjer.

2009. Dubfire izdaje remix od Danton Eeprom i Radio Slave Grindhouse što je zapravo zaokružilo sve što DUBFIRE zapravo danas i predstavlja a što je svjetski priznati DJ Mag nazvao Jet-Black, Polished Chrome Techno.

Uz Dubfirea nastupat će i Carlo Lio, relativno novo ali izuzetno poznato i vtlo popularno ime na globalnoj sceni uz suport domaćih dobro znanih snaga Lemon-a, Mark Ash-a i Unique.

Več slik

Video

Balance|04.07.2012
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

starsnightevents.net

Dogodek

STARS NIGHT

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close