Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

THE HANGOVER - Vintage Anniversary & Sozes 24th Birthday Bash

Ustanovitelj Vintage Events, organizator, promotor ter veliki elektronski navdušenec Miłosz Malkowitch Soze praznuje svoj 24i rojstni dan, prav tako pa mineva eno leto od ustanovitve organizacije Vintage.

Ob tej priložnosti je poleg vseh V rezidentov v goste povabil cenjene prijatelje dj-e ter producente; nekatere sveže obraze, ostale pa že stare znance, izmed katerih so mnogi v preteklosti krojili sam vrh elektronske kulture pri nas ter daleč za mejami, spet ostali so na najboljši poti, da po zvezdah še posežejo v letih, ki prihajajo nasproti.

Glasbeni repertoar se bo razpotegnil čez celih 5 sodobnih plesnih zvrsti: TecHouse, JackinHouse, ProgressiveHouse, PowerTrance, EssentialTechno. Za nameček pa se bo ta "one of a kind" dogodek odvijal na najbolj opevani lokaciji naše metropole - Skyscraper/Nebotičnik na dveh plesiščih (Vegas & Bangkok), zabavalo pa nas bo kar 16 artistov + podaljšek za najbolj vztrajne: after party na skriti lokaciji, kjer se bo zabava nadaljevala pozno v sobotni dan. Zato se nikar ne obotavljajte - pred vami je ultimativna clubbing preizkušnja!

Naj se priprave na najbolj noro noč v letu pričnejo!

Vintage|20.06.2012
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

HANGOVER

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close