Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Nova elektronika obuja spomine

Nova elektronika bo v znamenju Vala 202 in 40, obujali bomo torej spomine, poslušali nekaj stare in nekaj nove elektronike ter primerjali čase izpred nekaj desetletij z današnjimi.

Spremembe na področju glasbene produkcije in spremljajoče tehnologije so bile velikanske. Prinesle so veliko dobrega, pa tudi kaj slabega. O tem se bo Mateja Klarič pogovarjala z gosti, glasbenimi producenti in člani skupin, ki so v tistih časih delovale na naših tleh in postavljale temelje slovenske elektronske scene. Z nami bodo Iztok Turk (Videosex, Rotor), Janez Križaj (Videosex), Dejan Knez (Laibach, 300000 VK), Sare Havliček, Gregor Zemljič (Random Logic) in Aldo Ivančič (Borghesia).

Nova elektornika je na sporedu vsak petek ob 21ih na Valu 202.

Video

Nova elektronika|07.06.2012
« Novice|PR|Music
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close