S poletjem prihaja nova Cvetličarna

Kot veste, je pomlad najboljši čas za urejanje vrta in sajenje cvetja, kar smo počeli tudi v Cvetličarni. Svoja nova vrata bo odprla tretji vikend v juniju.

Najprej in za vselej, Cvetličarna ostaja "black box" – njeno vzdušje se s prenovo ni spremenilo. Ob zagotovitvi najmodernejših tehničnih zmogljivostih po mednarodnih standardih smo kapaciteto povečali za skoraj dva in pol krat – z 800 na 1900 obiskovalcev. To bo omogočilo gostovanje tudi največjih glasbenih zvezd, ki jih ljubiteljem glasbe ne bo več treba poslušati v halah. Koncertnega kluba te velikosti namreč Ljubljana doslej ni imela.

Prenovo smo načrtovali predvsem s posluhom - našim obiskovalcem želimo zagotoviti najboljše možne pogoje za uživanje glasbe na vsakem koraku in z vseh strani. Galerija sedaj obkroža oder z vseh strani.Tudi kadilnica je povečana in poleg osnovne kapacitete 1900 obiskovalcev lahko sprejme še 900 ljudi, sanitarni prostori pa so sedaj zagotovljeni tudi na galeriji, kjer jih prej ni bilo.

Otvoritveni vikend Cvetličarne pripravljamo z enim samim namenom: preprosto, dobro zabavo! Na svoji zemlji in za dobre stare čase bodo otvoritev začinili. V četrtek 14. 6. 2012, bo nastopila vrhunska mednarodno uveljavljena virtuozna slovenska zasedba, ki je pred leti že gostovala na našem trikotnem odru. Soboto bomo prepustili OLDIES GOLDIES zabavi, vmes pa je svoj prvi ponovni party v Cvetličarni najavil tudi FHM. Naj se torej vrata odprejo.

Zahvaljujemo se našim zvestim članom, gostom, strankam, oboževalcem ipd. za podporo, ki nam jo vseskozi izkazujejo in so skupaj z nami na otvoritev komaj čakali. Zahvaljujemo se tudi lastniku za finančni vložek v prenovo prostorov, saj tega sami ne bi zmogli; Cvetličarna se vrača.

Dobrodošli!

 

In še nekaj statistike:
- kapaciteta dvorane je povečana z 800 na 1.900 ne da bi padla kakšna stena
- novi oder je kvadraten
- nova kadilnica je drzno povečana
- dodobra smo utilizirali eno zrelo industrijsko panogo in porabili 30 ton železa
- za prenovo smo verjetno zapravili 15x manj kot kakšen javni zavod
- zaradi velikega pomena sanitarij v Cvetličarni smo njihovo število še povečali - predvsem pa smo tudi iz teh intimnih prostorov omogočili neposreden pogled na oder skozi panoramska okna nad umivalniki… mislimo na vas ;)
- seveda pa vas s podrobnostmi pričakuje tudiprenovljena spletna stran na znanem naslovu www.cvetlicarna.info, ki bo oživela z datumom otvoritve.
- in debeli šef je še vedno debeli šef.


Avtor: Cvetličarna

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 5.6.2012 ob 10:57