Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

DJ Gumja - vse najboljše!

DJ Gumja se je v zadnjih letih ustalil predvsem kot alfa in omega tehnozabav tršega značaja Schranz-Tanz Night in Techsturbation, ki jih gosti v klubu Simfonija v Planini pri Postojni. Še eno uspešno sezono bo zaključil s "fešto" ob 30. rojstnem dnevu, ki bo na sporedu 9. junija s pričetkom ob 22ih. Ob njem bodo nastopili Nemec Jason Little, Španec Xavorr, Portugalec Goncalo M, domači borci Lexis, Veztax, Numarex, GamuT, Alessio Bomb, Xennon, Hasani in Borks.

Gumja je sicer vse bolj prodoren tudi s svojo založbo Techsturbation Records, ki se lahko po manj kot dveh letih delovanja že pohvali z izdajami producentov kot so: David Moleon, Fer BR, Peppelino, Goncalo M, Wyrus, Veztax, LxS, Omega Drive in druge. Ekipa si bo čez poletje privoščila krajše počitnice, že oktobra pa bo spet kalila nočni mir ob Planinskem polju z gostovanji svetovnih mojstrov trdega tehna.

Več slik

Gumja|03.06.2012
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.facebook.com

Dogodek

I AM 30 - DJ Gumja's BDay Bash

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close