23 OBRATOV KLUBA K4!

V petek, legendarnega 25. maja praznujemo že 23. obrat na časovnici delovanja Kluba K4!
Ob tej priložnosti smo sestavili program, ki združuje preteklost , sedanjost in prihodnost: preteklost – z druženjem v samem jedru žive skulpture – zgodovinskem spomeniku, ki se nahaja na območju Kersnikove 4; sedanjost - z dogodkom ELEMENTS w. XHIN v Klubu K4 in prihodnost - s predstavitvami izbrancev Natečaja MLEČNI BRKI!

Program je sledeč:

→ 18:00 – 22:00 - Kersnikova 4 – PARKIRIŠČE PRED KLUBOM K4
PREDSTAVITEV IZBRANCEV NATEČAJA MLEČNI BRKI!  

DJ SET-i & LIVE ACT-i: deep techno / tech-house / dubstep / electro / post punk
 
+ Nikus Pokus
+ Skeletonium
+ Christian Kroupa
+ Vuka
+ DJane sMarty
+ Your Gay Thoughts

Predstavitev Mlečnobrkcev:

- Nik Čebokli
Stikz glasbo je vzpostavil pri 14-ih, ko je ustanovil starošolski garage rocknroll bend, v katerem je deloval kot vokalist. Ko je prvič stopil v klet na Kersnikovi, je že naslednje jutro kupil svoj prvi MIDI kontroler. Žanrsko se umešča med techno, garage in house

- Skeletonium
Skeletonium je do elektronike prišel prek klarineta, bobnov in dokončnopred nekaj leti s programom Ableton. Danes najraje poseže po technu, dubstepu in ambientalnih godbah.

- Christian Kroupa
S produkcijo elektronske glasbe je Christian začel leta 2007. Od drum&bass-a ga je na pota minimalističnemega techna sprva speljal Richie Hawtin, v berlinsko podtalje pa sta ga dokončno potegnila Berghain in hišna založba O-Ton.

- Vuka
Nesojeni ljubljanski dribler Vuka je letos že pošteno zaropotal na Metelkovi in v Firestartersu, odlikuje ga svinčena techno senzibiliteta in poznavalska berlinska selekcija.

- Djane sMarty
Martini najstniški začetki z eurodance-om so privedli do techničnega pouka in electro odvodov, ki jim je sledil nakup vinilk in starošolske opreme, s katero se bo predstavila tudi v živo.

- Your Gay Thoughts
Live act kolektiv, ki ga sestavljajo člani: Gregij, Fejzo, Mina Fina (video) in Michael Thommas Tarren (besede). Zase radi rečejo, da igrajo post pop.

→ 22:00 -23:00 – Kersnikova 6 – KAVARNA METROPOL
DRUŽENJE V METROPOLU!


→ 23:00 – 06:00 - KLUB K4


Avtor: Klub K4

Objavljeno: