Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Valkane Summer Beach Festival

Valkane Beach Festival bo svoj prvenec doživel to poletje - dogodek na plaži na mamljivi, impresivni in edinstveni lokaciji.

To je 1. leto Valkane Summer Beach Festivala, vendar z zasedbo, ki vas bo vrgla s tira, z glavnimi nastopajočimi kot so Inna, Faithless - Sister Bliss dj set, Sasha Lopez, Adam Beyer, Chris Liebing in veliko drugih imen, ki jih boste gotovo prepoznali.


Festival bo potekal na plaži Valkane v Pulju – zelo lepa plaža v Puli, na Hrvaškem, znana po svojem čudovitem pogledu na Jadransko morje, večkrat opisana kot vrhunec božje stvaritve, narejena naj bi bila iz njegovih solz, zvezd in morskega vetriča. V treh zaporednih dneh (27.-28.-29. julij) boste imeli samo eno pravilo: žur na Valkane Summer Beach Festival! Nedvomno vas čaka zabava, ki bo trajala 24 ur na dan. Dogodki so razdeljeni čez cel dan in noč, ponoči so na sporedu glavni nastopajoči.
 

Rok Cernac|22.05.2012
« Novice|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close