U Britaniji rasprodan najveći festival na Jadranu

Nakon što je prošlogodišnje prvo izdanje najvećeg festivala na Jadranskoj obali nadmašilo sva očekivanja i u Novalju dovelo tisuće posjetitelja ovogodišnje izdanje koje se održava od 29.lipnja do 1.srpnja jedan je od najišekivanijih događaja ovog ljeta. Hideout će zauzeti cijelu plažu Zrće te klubove Aquarius, Papayu i Kalypso.

O kakvoj se ultimativnoj zabavi radi najviše govori činjenica da su dva i pol mjeseca prije početka festivala ulaznice već rasprodane za britansko tržište, a Hrvatska je i ove godine u Velikoj Britaniji proglašena hit destinacijom.
Još su prošle godine produkcijski teamovi koji okupljaju scenu Manchestera, Birminghama, Londona i Leedsa - odnosno Electronic Music Group i Warehouse Project kao organizatori ovog velikog festivala najavili da će se vratiti s još jačom ponudom. Nakon imena koje su obilježile proteklu godinu to i dokazuju potvrđenim nastupima zvijezda današnje elektronske scene poput Skrillexa, najtraženijeg dubstep producenta i ikone mlađih generacija, Chase & Status koji su već prvim albumom postali zvijezde,svima poznati Simian Mobile Disco, Tige kao DJ ikone,Annie Mac i njen nevjerojatan glazbeni ukus BBC Radija 1, te Loco Dicea, Seth Troxlera, Erol Alkana, Skreama i SBTRKT, Benge i Art Departmenta, Ricarda Villalobosa i drugih.


Novost za ovogodišnji Hideout je 16 party brodova koji će partijanere sa Zrća ukrcavati svaki dan od 13h i 18h kako bi doživljaj naše prekrasne zemlje ostao u punom sjaju i vraćat će se do 21h kako bi ekipa stigla na cjelonoćne partije na kopnu. Svaki party brod predstavljati ćeodređeni label i imati svog kapetana, jednog ili više headlinera festivala. Dodan je i još jedan uvodni dan 28. lipnja i još dvije nove arene, jedna u Kalypsu, druga na plaži.
Prvi put ove godine ljubitelji i kampiranja i dobre zabave na Hideout Festivalu mogu raširiti svoje šatore. Točnije na plaži Sveti Duh u Novalji dobrodošli su kamperi i avanturisti, a osim standardne kamping ponude gdje posjetitelji festivala imaju mogućnost donijeti vlastite šatore nudi se i luksuznija Bellepad verzija koja uključuje grupe od 2, 4 ili 6 osoba u šatorima promjera 4 metra opremljenim zračnim krevetima, pokrivalima i podnicama.
Ulaznice za britansko tržište rasprodane su u rekordnom roku i dok oni traže načine kako da dođu do dodatne ulaznice, manji broj istih dostupan je još samo za posjetitelje iz ExYu regije po cijeni od 415kn u sustavu Eventima. Kako se radi o festivalu koji će s razlogom uzburkati strasti ovog ljeta i koji se nikako ne propušta, požurite po svoju ulaznicu.

Ovaj je festival Zrće doveo u top 10 svjetskih destinacija te može stati bok uz bok sa Ibizom, Miamiem, Mykonosom i Australijom. Prošle godine je iz Velike Britanije stiglo tisuće posjetitelja, ove godine očekuje je ih se još više, a svoj dolazak najavili su i turisti iz Njemačke, Slovenije, Srbije i BiH ali i domaći posjetitelji kojima se Hideout čini kao idealan početak ljeta.

Pratite sve novosti na službenom Hideout ExYu Facebooku i Hideout ExYu Twitteru jer se sprema još mnogo izneađenja u narednim danima.


Avtor: Hideout

Objavljeno: