Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Sander van Doorn in Fritz Kalkbrenner

Na noč Nove elektronike bosta v Ljubljani med drugim nastopila dva zvezdnika elektronske scene - Sander van Doorn in Fritz Kalkbrenner, ki ju bomo zato v oddaji tudi posebej predstavili. Čeprav bosta nastopila na istem dogodku, gre za dva precej različna DJ-ja in producenta.

Holandec Sander van Doorn je eno največjih imen komercialne elektronike na svetu in mojster plesne elektronike, trance in house glasbe, slišali pa bomo njegov zadnji album Eleve11.

Fritz Kalkbrenner pa je brat Paula Kalkbrennerja, ki smo ga v Novi elektroniki pred kratkim že predstavili in s katerim je sodeloval pri produkciji glasbe za film Berlin Calling, kar mu je prineslo bistveno večjo mednarodno prepoznavnost. Slišali bomo nekaj njegovih izbranih EP-jev, pripravljeno pa imamo tudi nagradno vprašanje, ki vam lahko prinese vstopnico za njegov nastop.

Nova elektronika je na sporedu vsak petek ob 21ih na Valu 202.

Video

Nova elektronika|17.05.2012
« Novice|PR|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close