Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Parov Stelar - The Princess

Tokrat nas v Novi elektroniki čaka predpremierna predstavitev albuma The Princess slovitega avstrijskega producenta Parova Stelarja, ki je promocijsko turnejo še pred izidom albuma začel z razprodanim koncertom v Ljubljani.

Na dvojnem albumu The Princess, ki uradno izide 20. aprila, Parov ostaja zvest svoji značilni, temperamentni mešanici plesne elektronike, funka in starejših glasbenih zvrsti kot sta swing in charleston, s katero je tudi zaslovel. Na prvem CD-ju najdemo zbirko različnih predhodno še neizdanih posnetkov, na drugem pa tudi tisto, kar je do zdaj izšlo samo na vinilu, ali pa je povezano z živimi nastopi Parova Stelarja in njegovega benda.

Nova elektronika je na sporedu vsak petek ob 21ih na Valu 202.

Video

Nova elektronika|13.04.2012
« Novice|PR|Music
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close