POSLEDNJI TANZ?!

Serija SCHRANZ-TANZ NIGHT bo dosegla 14. aprila 2012 magično mejo 30ih zabav in tako postala najdaljša serija eventov z elektronsko glasbo v Sloveniji. Vse skupaj se je začelo daljnega 18. novembra 2006, ko so na otvoritvenem eventu nastopili Daniel Gloomy, Peter B., Wortex, Lomas in takratni rezidenčni DJ serije - The Spyro Project.

V vseh teh letih smo s pomočjo vaših želja, dragi obiskovalci, v Slovenijo pripeljali veliko novih imen hard techno / schranz scene, ki so gostovale premierno pri nas. V veselje nam je bilo sodelovati z gosti kot so: Boris Naumann, Killswitch, Sandy Warez, Hardtrax, Matt M Maddox, Morison, Svetec, Bazz Dee, Scott Kemix, Greg Notill, Ocram, Bold, Jason Little, Mario Ranieri, Yhunykx, Weichentechnikk, Boris S., Reset, Tobias Luke aka O.B.I., Hammond, Fatima Hajji, Fernanda Martins, Lukas, Xavorr ter Instigator.
 

V šestih letih je na naših eventih svoje čeveljčke brusilo več kot 12.000 obiskovalcev. Serija se bo kot kaže poslovila 14. aprila 2012, zato vas vabimo, da se udeležite še zadnjega Tanza to sezono. Hvala vam za podporo skozi vsa ta leta. Fantastični ste bili!

Avtor: TECHSTURBATION Records

Objavljeno: