Kocka je padla, naslednji 5PArty se bo zgodil v soboto, 26. maja 2012!

Prvi spomladanski sončni žarki so nas spodbudili, da vam končno zaupamo težko pričakovani novi datum pete zaporedne SPArty zabave. Ste pripravljeni, da se nam pridružite v raju?

Kombinacija zabave, razvajanja in sprostitve vas pričakuje, kje drugje kot v edinstvenem ambientu Wellness Orhidelia. Vabljeni v družbo a la fetish skupine, plesalcev in odličnih tokrat pretežno ženskih mojstric za mešalnimi mizami – seksi Kathy Cat, zmagovalka lanskega tekmovanja SYLD DJane Mistina in očarljiva, več ne tako deviška, Virgin Helena, ki se ponovno vrača v raj, ter zaenkrat edini objavljen predstavnik moškega spola - Lukasov.

Za spomladansko peto različico SPArty zabave smo že rezervirali odlično vreme, za vse plesne nadobudneže pa pripravljamo posebno presenečenje. Morda naj omenimo tudi, da bo tokrat bar v bazenu ponovno odprt!

Ne razmišljajte predolgo in si zagotovite svoje vstopnice. Omejitev ostaja na 365 srečnih posameznikov, ki si boste pravočasno zagotovili svoj vstop v raj. Vstopnice so na voljo le na uradni spletni strani www.alafetish.com, kjer ne spreglejte naše First minute ponudbe.

*savne se zaradi varnosti zaprejo ob 22.00

SPArty? Kaj je SPArty?
Vse o zabavi najdete na spetni strani www.alafetish.com, vabimo pa vas k ogledu video napovednika in na novo objavljene fotogalarije iz preteklih zabav SPArty



Avtor: Alafetish

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 24.6.2021 ob 17:07