Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Downlands praznuje 10. obletnico

Deset let mineva od premiernega nastopa ekipe Downlands v klubu K4, ki je z edinstevnim zvokom in pristopom v naslednjih sedmih letih zasedla mesto gonilne techno sile kluba K4, kot tudi slovenske hard techno scene na splošno.

Downlands je Sloveniji premierno predstavil artiste kot so: Ben Sims, Miss Kittin, Rolando, Speedy J, Bam Bam, Lenny Dee, Kammy, Frank Kvitta, Viper XXL, Leo Laker, Sven Wittekind, Lars Klein, Sebastian Kramer, Dean Rodel, Boss, Mahatma, Torsten Kanzler. Poleg njih pa smo gostili tudi artiste kot so: Misstress Barbara, Glenn Wilson, Surgeon, Amok, Paul Langley, Ogi, Neil Landstrumm, TRB, Killswitch, Spy idr.

Ekipa se ob desetletnici, s podporo mariborskega techno šampiona ter dolgoletnega partnerja - DJ Flisa, vrača na kraj zločina. Skupaj bodo odpihnili prah iz prenekaterih, že pozabljenih vinilov, kot tudi iz zvočnikov v klubu, kjer se je vse pravzprav začelo.

Mali floor bo okupirala vsem znana ekipa Synaptic, a tokrat v drugačni maniri, saj mogoče niste vedeli, da so se njihovi partiji začeli prav na Downlands večerih! Izpod vinilov prvotnih članov, boste slišali Synaptic hite med leti 2000 in 2005!

Izostanek brez opravičila!

Za osvežitev spomina tistim, ki že trkajo na vrata doma za ostarele, in za tiste, ki so bili še premladi v prvih letih Downlands večerov, so tule povezave na nekatere starejše galerije z naše strani:
Downlands night, 16.11.2002, K4
Schranz style, 11.01.2003, GROŠ
Downlands night, 15.02.2003, K4
Downlands 8. marec, 08.03.2003, K4

Več slik

Klub K4|22.03.2012
« Novice|PR|Priporočamo|Music
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

Downlands 10 years reunion

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close