Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Boriqua Tribez na Remember the Future v F-clubu

S četrto izdajo kultnih Remember the Future žurov se pri Night Activities vračamo v ritmično pradivjino, kjer so afriška plemena s plesnimi rituali ter salvami tolkal častila mater zemljo, cikličnost univerzuma ter lasten živalski nagon, ki so ga vedno znova predramili doneči bobni sredi džungle.

Plemenski šaman bo tokrat sam mr. Hardgroove - Boriqua Tribez, ki je svoje ritmične obrede izpopolnil v svojem edinstvenem stilu funka, tribala ter tehnostalgije.

To noč se bo prebudil vaš izvoren oldies goldies instinkt!

Boriqua Tribez je rušilna sila hardgroova že od leta 2000, ko je začel s svojim distinktivnim stilom mešanice diska, funka ter tribal elementov in na novo preoblikoval techno kot producent in hkrati dj. Podpora djev kot so Ben Sims, Carl Cox, Cristian Varela, Valentino Kanzyani in mnogih drugih, kaže na njegovo neomejeno nadarjenost v elektronski glasbi.

Po desetletju številnih izdaj EPjev ter remiksov na vodilnih techno založbah (Recycled Loops, Ingoma, Naked Lunch, Patterns itn) se odloči, da bo ustanovil svojo lastno založbo Basics (200sunglasses na kateri je že gostil skladbe producentov kot so David Moleon, Cave, Carl Falk, Daisychain idr, ki so dobile odličen odziv kritikov ter publike. Kmalu sledi njegova posebna izdaja plošče Boriqua Tribez - 10. obletnica.

Več slik

Night Activities|01.03.2012
« Novice|PR|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close