ARTY (Artem Stovalory)

Jeseni 2010 je Arty izdal svoj prvenec in se uvrstil na 78. mesto svetovne lestvice DJ Mag Top 100. Številni glasbeniki so ga označili za najbolj prodornega umetnika leta, temu pa je sledila tudi nominacija nagrad IDMA 2011 za debitanta med DJ-i.

4. julija 2011 je Arty izdal svojo hvalnico glasbeni zvrsti »house«, Okoli sveta. Na albumu prevladujejo Anjuna zvoki (Anjuna je vasica v Goi, Indija), temu trendu pa množično sledijo tudi Axwell, Chuckie, Hardwell, Tiesto, Robbie Rivera, Armin Van Buuren, Above & Beyond, Gareth Emery, kakor tudi nekaj trenutno največjih imen v elektonski glasbi, npr. Swedish House Mafia, ki so nastopali na glavnem odru festivala Electric Daisy Carnival v Las Vegasujunija 2011.

Artem Stovalory - Arty je obkrožil svet in nastopal v najbolj prestižnih klubih sveta ter obiskal največje festivale, med njimi tudi Global Gathering, Gatecrasher in ASOT 500.
Med drugim je bila Arty-eva produkcija v letu 2011, kot sodelovanje z Mat Zo, »Rebound«, med najbolj predvajanimi skladbami.

Poleti 2011 je Arty izjavil: »Cilji morajo biti zastavljeni tako visoko, da je njihovo doseganje tako razburljivo in me nenehno spodbuja k lastnemu umetniškemu razvoju.« To dokazuje tudi s svojimi dosežki v tako kratki karieri: preko 30 izdanih plošč, od Armade do Black Hole, naskok na Beatpoint lestvice ter podpora neštetih vrhunskih umetnikov na različnih radijskih postajah. Njegov zagrizen odnos do trdega dela namiguje na še veliko novosti in presenečenj.

K njegovemu, že tako impresivnemu ustvarjanju, lahko dodamo še, da je bil osebno izbran za visoko zastavljene projekte, o katerih bomo več izvedeli kmalu. 21-letni Rus tako neusmiljeno nadaljuje in dviguje svoje meje ustvarjanja.

 

 


Avtor: Media Group

Objavljeno: