Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

ARTY (Artem Stovalory)

Jeseni 2010 je Arty izdal svoj prvenec in se uvrstil na 78. mesto svetovne lestvice DJ Mag Top 100. Številni glasbeniki so ga označili za najbolj prodornega umetnika leta, temu pa je sledila tudi nominacija nagrad IDMA 2011 za debitanta med DJ-i.

4. julija 2011 je Arty izdal svojo hvalnico glasbeni zvrsti »house«, Okoli sveta. Na albumu prevladujejo Anjuna zvoki (Anjuna je vasica v Goi, Indija), temu trendu pa množično sledijo tudi Axwell, Chuckie, Hardwell, Tiesto, Robbie Rivera, Armin Van Buuren, Above & Beyond, Gareth Emery, kakor tudi nekaj trenutno največjih imen v elektonski glasbi, npr. Swedish House Mafia, ki so nastopali na glavnem odru festivala Electric Daisy Carnival v Las Vegasujunija 2011.

Artem Stovalory - Arty je obkrožil svet in nastopal v najbolj prestižnih klubih sveta ter obiskal največje festivale, med njimi tudi Global Gathering, Gatecrasher in ASOT 500.
Med drugim je bila Arty-eva produkcija v letu 2011, kot sodelovanje z Mat Zo, »Rebound«, med najbolj predvajanimi skladbami.

Poleti 2011 je Arty izjavil: »Cilji morajo biti zastavljeni tako visoko, da je njihovo doseganje tako razburljivo in me nenehno spodbuja k lastnemu umetniškemu razvoju.« To dokazuje tudi s svojimi dosežki v tako kratki karieri: preko 30 izdanih plošč, od Armade do Black Hole, naskok na Beatpoint lestvice ter podpora neštetih vrhunskih umetnikov na različnih radijskih postajah. Njegov zagrizen odnos do trdega dela namiguje na še veliko novosti in presenečenj.

K njegovemu, že tako impresivnemu ustvarjanju, lahko dodamo še, da je bil osebno izbran za visoko zastavljene projekte, o katerih bomo več izvedeli kmalu. 21-letni Rus tako neusmiljeno nadaljuje in dviguje svoje meje ustvarjanja.

 

 

Media Group|13.02.2012
« Novice|PR|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Novice

DJ CHUCKIE

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close