Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Axwell NE odpade

Priprave na nocojšnjo prireditev v Ambasadi Gavioli z Axwellom tečejo po načrtih, brez posebnosti, tako pri urejanju prizorišča kot mednarodnem letalskem prometu preko Brnika. Odpoved javnih prireditev se nanaša samo na Ajdovščino, ne velja niti za Goriško, še manj za Obalo.

Glede na to, da je bila predprodaja vstopnic za nocojšnji event zelo dobra in da vlada tudi zelo veliko povpraševanje po VIP vstopnicah in rezervacij miz, vam Fetch the Vibe predlaga nakup vstopnic v mreži Eventim.si (Petrol, Pošta Slovenije, Kompas, trafike 3 Dav ) in Collegium Mondial Travel - ter seveda pravočasen prihod na prireditev, da se izognete morebitni gneči na vhodu.

Fetch the vibe|03.02.2012
« Novice|Aktualno|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close