Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Daniel GreenX - Back To The Hood

Daniel GreenX, eden najperspektivnejših mladih upov slovenske plesnoelektronske glasbe, ki ga krasi unikaten avtorski zvok, tako v produkciji, kot v DJ-nastopih, bo 20. februarja izdal svoj prvi avtorski album. Ploščo z naslovom "Back To The Hood", ki jo zaznamuje: "veliko funky samplanja na teh-house in tehno podlagi", kot pravi sam, bo izdala priznana ameriška tehnozaložba Neptuun City.

Etiketo je ustanovil vroči PHNMT, ob njem pa pri tej založbi glasbo izdajajo tudi mojstri, kot so Hertz, Raul Mezcolanza, White Noize (njihov "The Undergorund" je Umekov komad leta), Boriqua Tribez, Tomy DeClerque, Thermo in LxS. Daniel GreenX bo projekt domačemu občinstvu predpremierno predstavil 7. februarja na prvi v seriji zabav Fin Techno v ljubljanskem F clubu, kjer bo nastopil z večkratnim dobitnikom priznanj za najbolj priljubljenega tehnodidžeja, Špancem Cristianom Varelo, in gostiteljem zabave, LxS-om.

Vabljeni k poslušanju plošče in ne pozabite si pravočasno zagotoviti mesta na najbolj vroči klubski zabavi na predvečer kulturnega dneva. Predprodajo vstopnic po ugodnejši ceni zagotavlja mreža Eventim.

EEMM|25.01.2012
« Novice|PR|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close