Bodywork v Murski Soboti

Najprodornejša domača krotilka plošč, prva dama slovenske elektronike, pionirka elektronskega gibanja v Pomurju in priznana klubska promotorka Trick-C, se po debelem desetletju za stalno vrača nazaj v domače okolje. Vzpenjajoča se mednarodna kariera, uspešno ustvarjanje lastne glasbe za priznane domače in tuje založbe ter stalna medijska prisotnost so le nekatere reference, ki vlivajo upanje, da bo s prijatelji in podporniki ponovno razgibala klubsko dogajanje v Pomurju.

Trick-C se bo misije lotila z novo serijo intimnih in hkrati posebnih klubskih zabav, imenovanih Bodywork. Koncept ohranja prvinski pridih elektronskih dogodkov, kjer je najpomembnejše druženje »mladih« in »mladih po duši« ob kvalitetni glasbi izbranih domačih in tujih umetnikov. Bodywork prav tako postavlja »underground« glasbo v širše klubsko okolje, briše meje med žanri elektronske glasbe in s tem prinaša svežino in novost v prostor klubskega dogajanja v Pomurju. Prvi dogodek v seriji Bodywork bo tako namenjen prav v počastitev spomina na dan, ko je bila Trick-C pred 39. leti vržena v svet glamurja in neonskih luči. Dogodke z novim pristopom je prijazno podprlo eno najbolj priznanih pomurskih nočnih prizorišč v Murski Soboti, klub caffe Spartacus.

Kot prvi bo za uvod v svežo sezono rojstni dan prve dame slovenske elektronike in domačnost Pomurcev prišel zalit njen stalni, že častni gost, priznani kranjski mojsterVeztax. Dolgoletni ustvarjalec slovi kot eden najbolj vsestranskih elektronskih glasbenikov. Poseben mejnik je bila negova priložnosti ogrevati koncert skupine Depeche Mode, svoje nespornemešalne veščine pa odlično dopolnjuje z ustvarjanjem lastne glasbe, kjer ne podlega novodobnim matricam ampak je že debelo desetletje sinonim za najkvalitetnejši tehno. Zraven organiziranja lastnih dogodkov vzpodbuja tudi mlade talente s svojima etiketama Vezotonik, ki je že odlično mednarodno pozicionirana in pa Glorio Music, ki služi kot platforma za njegove eksperimentalne projekte.


Avtor: Trick-C

Objavljeno: