Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Cvetličarna še zadnjič

Klub Cvetličarna, ki v Ljubljani deluje od leta 2004, bo s prvim februarjem 2012 po sedmih letih prenehal s svojim delovanjem. Najemna pogodba se je iztekla in ekipa Cvetličarne je nima namena podaljšati. Pod stroški in prihodki namreč obstaja črta, pod njo pa je potreben pozitiven rezultat. Kljub temu, da je klub še vedno odlično obiskan, so stroški preprosto previsoki, številni poskusi za ureditev razmer na glasbenem trgu v Sloveniji pa so se vsakič znova izjalovili.

Cvetličarna je v svojih letih delovanja gostila čez 500 koncertov inpreko 1.200 glasbenih prireditev, zadnji dve leti pa je pomagala krepiti tudi stand up kulturo v Sloveniji. V času svojega delovanja je postala prepoznaven klub tako med obiskovalci, ki so že davno presegli meje slovenske prestolnice, kot med glasbeniki z vsega sveta, ki so se vedno znova radi vračali.

Svojo zvesto ljubiteljsko publiko je Cvetličarna skozi leta gradila predvsem s kakovostjo programa in posluhom za želje in potrebe obiskovalcev, zaradi česar so se preko edinstvenih glasbenih izkušenj stkale pristne vezi med ustvarjalci, organizatorji in obiskovalci.

Vendar izvajati katerokoli obliko kulture na svoj račun, na trgu kjer dominirajo sofinancirani javni zavodi, danes ni pot prihodnosti in ravno zato Cvetličarna zapira svoja vrata.

V zadnjih dveh vikendih se vam bodo na odru Cvetličarne predstavili glasbeniki in artisti, ki so skozi glasbeno popotovanje kluba gradili svojo glasbeno kariero.

Vabljeni, da spijemo zadnje hladno pivo in vam podarimo zadnji topel objem. Naj Cvetličarna ostane v lepem spominu tudi vam.

Nič-krat dobili podporo od države, vedno podpirali kulturo sami in z vami.

Zbogom in hvala za vse ribe,
Ekipa Cvetličarne

 

STATISTIKA KLUBA CVETLIČARNA V 7. LETIH:
- 7 let delovanja
- 14 ujetih med sexom na wc-ju
- 51 obiskov inšpektoratov Republike Slovenije (124 piv)
- 311 najdenih ključev
- 509 koncertov
- 602 izgubljene jakne
- 917 izgubljenihbančnih kartic
- 6.741-krat varnostniki prišli v službo
- 10.084-krat barmani prišli na delo
- 82.512 porabljenih rol wcpapirja
- 560.000 zadovoljnih obiskovalcev
- 2 odpovedana koncerta
- 2.684.218 solz radosnic
- 3.504.019 vzklikov »Yeah«
- 1-krat spoznali vse fante iz policijske postaje Bežigrad (super fantje).
 

Cvetličarna|16.01.2012
« Novice|Aktualno|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close