Axwell v Ambasadi Gavioli

Švedski producent, izjemen remikser, lastnik založbe Axtone in didžej z Midasovim dotikom ni zaman najbolj priljubljen član razvpite Švedske hišne mafije. V manj kot desetletju je nanizal okroglo 20 hitov in preko 60 remiksov za vodilne elektronske, pop in rock glasbenike. A najboljši je za mešalno mizo, kjer z neverjetno lahkotnostjo meša zvoke klubskega podzemlja z najbolj sladkimi vokali.

Axwell je definitivno didžej, ki ni eden največjih svetovnih plesnih popzvezdnikov le zaradi MTV-jevskih produkcij. Je eden redkih mojstrov mešanja glasbe, ki se lahko pohvali z unikatnim zvokom. Le-ta je sinonim za s soncem obsijani house, a brez težav šviga tudi v tehno in elektro.

S svojima "bratoma" Stevom Angellom in Sebastianom Ingrossom bo letos izvedel enega največjih spektaklov v plesni glasbi – po osvojitvi Madison Square Gardna bodo julija nastopili še v legendarni rockerski areni Milton Keynes Bowl.

Delček tega zvezdniškega prahu cepljenega z vrhunsko glasbo pa bo v solistični izvedbi Axel "Axwell" Hedfors 3. februarja prinesel tudi v Ambasado Gavioli.

 

Axwell:"Kocine nikoli ne lažejo! Če dobiš ob poslušanju pesmi kurjo polt, je hit!"

Bob Sinclar: "V zadnjih 15. letih se je na sceni pojavilo le nekaj glasbenikov, ki so s svojim zvokom in načinom produkcije zares vplivali na elektronsko plesno glasbo. Axwell je definitivno eden od njih."


Avtor: Fetch the vibe

Objavljeno: