Valentinov SPArty

Ste že razmišljali, kaj lepega boste boljši polovici pripravili za dan zaljubljencev? Ponudite ji oz. mu unikatno mešanico zabave, razvajanja in sprostitve, ki jo prinaša prvi Valentinov SPArty. Najbolj moker amorjev žur bo 11. februarja gostil Wellness Orhidelia, najlepši center dobrega počutja v Evropi. Pozabite torej na vrtnice in plišaste medvedke in svoji srčni izbranki oz. izbrancu enkrat za spremembo podarite izkušnjo, ki je oba zlepa ne bosta pozabila.

Zabava je odlična izbira tudi za samske, saj v prijetnem ambientu čutnih SPArtyjev rada preskoči marsikatera iskrica. Delite svojo ljubezen in preživite dan zaljubljencev v družbi ekipe a la fetish in izbranih umetnikov, od didžejev, glasbenikov, do plesnih in akrobatskih performerjev ter spretnih barmanov, ki bodo zavajali vse vaše čute.

Svoj prihod so že napovedali Virgin Helena, Alex Cvetkov, tandem Danza Macabra, in šov skupina Ambiental Performances, dodaten program pa se postopoma razkriva na uradni spletni strani dogodka. Zabave se lahko udeleži le 365 obiskovalcev, vstopnica pa vključuje tudi brezplačno uporabo savne, pitno vodo, uporabo kopalnega plašča, brisače in individualne garderobne omarice. Če bi želeli zabavo razširiti na valentinov vikend v Termah Olimia, so gostom na voljo ugodni paketi nočitev s hrano, organizator pa vam uredi tudi varen in udoben prevozov na in z zabave.

Vse informacije o Valentinovem SPArtyju in možnostih nakupa vstopnic poiščite na www.alafetish.com.



Avtor: Alafetish

Objavljeno: