Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

DJ Preach - in clubbing we trust!

Vaša najljubša techno organizacija v novem letu ruši meje in dviguje kvaliteto klubskih eventov pri nas, saj vam predstavlja posebno, že tretjo izdajo svojih Remember the Future večerov. Ker smo pri Night Activities vraževerni, smo vam za odganjanje zlih duhov številke 3 preko atlantika pripeljali legendarnega DJ Preacha, enega najboljših djev in producentov vseh časov!

S svojim distinktivnim driving technom, ortodoksno tehniko ter poduhovljenim naborom plošč bo poskrbel za spoved ter prejetje odpustkov celotne kongregacije na plesišču. Poleg njega bodo eksorcizme izvajali renomirani domači dji ter ministranti sekte Night Activities. Tukaj bodo polnočnice dobile nov pomen.

Kanadčan Phillipe Babin, na tisoče fanom bolje poznan kot DJ Preach, že od leta 1996 po svetu razširja sveto besedo v obliki svoje unikatne zvrsti techna, ki se ji ne more upreti noben plesalec. Rojen in odraščajoč v Quebecu, Montreal, začne svojo pot v klubih kot so Sona, Aria ipd, kmalu pa vstopi v svet produkcije z izdajami na Relentless, Ascend in Edit records.Čez čas pritegne pozornost večine botrov techna; Carla Coxa, Marco Baileya ter Bena Simsa.

Prelomna točka v karieri je leto 2005, ko začne redno vrteti po Evropi, hkrati pa se njegova produkcija zasidra med renomirane založbe (Planet Rhytm, Subcult, Naked Lunch, Patterns idr), kjer niza izvrstne izdaje vse do danes. V letu 2011 se vrne nazaj h koreninam in na partijih nastopa s klasičnimi seti na 3 gramofonih.

Preach je na poti, da bo viharno prevzel svet, zato se pripravite na globalno spreobrnitev v edino pravo vero, ki jo lahko pridiga le en sveti mož - DJ Preach!

Night Activities|08.01.2012
« Novice|PR|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close