Naslednji SPArty bo za Valentinovo

Nasmeh še vedno rešuje polovico zdravja in dobrega počutja. Ni kaj, življenje in počutje je odvisno predvsem od vas samih, če si zase in za svoje bližnje le vzamete dovolj časa. Za vrhunsko atmosfero, najlepšo zabavo in odlično počutje pa bomo ponovno poskrbeli že 11. februarja 2012, ko se ponovno srečamo v najlepšem centru dobrega počutja v Evropi.

Ste že razmišljali, kaj lepega boste svoji boljši polovici pripravili za valentinovo in kje bosta preživela najbolj pocukran praznik zaljubljencev? Mogoče se zdi februar še zelo daleč, a Božiček in dedek Mraz se že pripravljata na Valentinov SPArty, ki ga bo 11. februarja gostil Wellness Orhidelia, najlepši center dobrega počutja v Evropi.

Ker pa se v topli vodi rada namakata v dobri družbi, sta vam pripravila šopek vstopnic po ceni 33 eurov, ki bodo čudovito božično-novoletno darilo. Kajti, kaj je lepšega, kot ljubljeni osebi podariti svoj čas in pozornost. Pozabite torej na vrtnice in plišaste medvedke in svoji srčni izbranki oz. izbrancu enkrat za spremembo podarite izkušnjo, ki je oba zlepa ne bosta pozabila. Poskrbeli pa bomo tudi za samske, saj v prijetnem ambientu čutnih SPArtyjev rada preskoči marsikatera iskrica. Delite svojo ljubezen in preživite dan zaljubljencev v družbi a la fetish. Zabave se bo lahko udeležilo le 365 srečnih posameznikov, ki si boste pravočasno zagotovili vstop v raj.

Podarite si vstopnico in vstopnice za svoje bližnje in ne zamudite posebne edicije četrtega SPArty večera, ki bo tokrat zaljubljen.

Več informacij na spletni strani www.alafetish.com

V vsem tem prednovoletnem vzdušju, ko nam veseli december ne da miru, da se spočijemo za »grand finale« ob vstopu v novo leto, smo si v skupini a la fetish vzeli čas, da se od starega leta poslovimo z voščilom in dobrimi željami, ki vam jih želimo v prihajajočem letu 2012.

Poleg obilo zabave s stilom in dobre energije, za katero bomo skrbeli tudi v letu, ki prihaja, vam v prihodnje želimo, da se čim manj obremenjujete z vsakodnevnimi težavami, da se prepustite čarobnim trenutkom in si popestrite življenje po najboljših močeh tako, da vam bodo pristni trenutki prinesli čim več nasmeha na obraze in da bodo zabave še bolj nore in nepozabne.



Avtor: Alafetish

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 21.12.2011 ob 10:41