Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

O.B.I. - pričakujte nepričakovano

Drugi vikend v letu 2012, natančneje 14.1., se bo stresla Slovenijo, kajti v Club Simfonija se vrača serija Schranz-Tanz Night . Glavni gost tokratne že 28. izvedbe bo nemški hard techno zvezdnik Tobias Lüke aka O.B.I.

Tobias Lüke aka O.B.I. se je rodil v Nemškem mestu Greven. Glasbo je začel vrteti pri 14ih; pri 18ih pa je prvič vrtel v Fusion Clubu v Münstru kot zmagovalec tekmovanja za newcomerje. Po uspešnem začetku je začel z organizacijo eventov TekkTribe, ki so hitro prešli v booking agencijo in leta 2003 tudi v založbo.

O.B.I. je kmalu postal uveljavljeno ime hardtechna - na primer njegov Gehörsturz EP je bil kar 6 tednov najbolje prodajana izdaja na največji evropski internetni prodajalni Web-Records. Z več kot 175 izdajami in s komadi na več kot 60 vinylkah velja za enega ustanoviteljev hardtechno scene. Njegove izdaje so pristale na najboljših hardtechno založbah kot so Compressed, Nerven, Skull Tunes, TekkTribe, Distorted, Abstract, Carnage, Combat Skill, Artillery, Crowbar, Lifeform, Working Vinyl, Hardwork in podobne.

Od leta 2004 je postal Tobias tisto, čemur pravimo globalni DJ. Svoje sete in live acte je predstavil širom Evrope in tudi izven njenih meja. Svoje sete je odvrtel tudi na nekaterih največjih evropskih festivalih, kot so Nature One, Awakenings in Monegros, kjer je O.B.I. vrtel pred 10.000 glavo množico (in tudi več).

V soboto, 14.1.2012 se vrača v Club Simfonija, kjer je nastopil že leta 2009. Dejal je, da tokrat lahko pričakujete le nepričakovano

Več slik

DJ Gumja|20.12.2011
« Novice|PR|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close