SWEDISH HOUSE MAFIA Vs KNIFE PARTY - ‘ANTIDOTE’

Pionirji elektronske glasbe, SWEDISH HOUSE MAFIA bodo 16. decembra izdali novi single z naslovom ‘ANTIDOTE’, ki je nastal v sodelovanju z Knife Party (stranski projekt Roba Swirea in Garetha McGrillena, članov zasedbe Pendulum). Skladba stopa po nekoliko temnejši poti, kot smo jo sicer navajeni od SHM.

Ekskluzivno prvo predvajanje ‘Antidote lahko slišite na:
http://www.youtube.com/watch?v=kedChHKEhcY

SWEDISH HOUSE MAFIA bodo zgodovinski niz nastopov zaključili z izjemnim 9-urnim šovom ‘One Night Stand’, ki bo pred 60 tisoč glavo množico potekal 14. julija 2012 v okviru Milton Keynes National Bowl. Potrdili so, da bosta CALVIN HARRIS in MADEON, 17-letni pop/house producent, nastopila kot posebna gosta omenjenega spektakla.

Skupina SHM pa bo zabeležila še en mejnik v nizu ‘One Night Stand’ šovov, in sicer 16.decembra 2011 z nastopom na Madison Square Garden v New Yorku. To bo za SWEDISH HOUSE MAFIO – Axwella, Steva Angella in Sebastiana Ingrossa – zgodovinski dogodek, saj bodo prvi ‘dance izvajalci’, ki bodo glavni nastopajoči na obeh prizoriščih. Omembe vreden pa je tudi podatek, da je bil šov razprodan v pičlih destih minutah!

Swedish House Mafia se bodo pridružili zavidanja vrednem seznamu glasbenih legend, ki so bili glavni nastopajoči na National Bowlu, med katere sodijo tudi Oasis, Green Day, Metallica, Eminem and Foo Fighters. Seznam izvajalcev, ki so do sedaj nastopili na Madison Square Gardenu, je pravi glasbeni imenik od poznih šestdesetih pa vse do danes.

SHM žanjejo izjemen uspeh. Njihova aktualna turneja po Veliki Britaniji je bila razprodana v nekaj minutah. V letu 2010 prodali več kot milijon singlov, njihov album ‘Until One’ je dosegel ‘zlati status’, z odličnimi nastopi pa so zaznamovali tudi mnoge festivale.


www.swedishhousemafia.com
www.facebook.com/swedishhousemafia
http://twitter.com/swedishousemfia

Avtor: Dallas

Objavljeno: