David Guetta in Afrojack z novimi nominacijami

Nekaj ur pred predzadnjim Red (x-mas) prepartyjem smo izvedeli, da sta David Guetta in Afrojack, že prekaljena grammyjevca, letos spet nominirana za najbolj prestižne glasbene nagrade v treh kategorijah. V Topu so z Jazom von D-jem, burnom in mojstrovino narave zaplesale tudi miss Slovenije, Lana Mahnič Jekoš, pevka Neisha in modna poznavalka Manja Plešnar. Zadnji ogrevalni žur bo 9. 12. gostil kranjski klub Extreme, potem pa je že na vrsti spektakularna preobrazba Arene z 10 tovornjaki dekorja in tehnične opreme.

David Guetta se letos v lov na grammyje podaja s hitom "Sunshine", ki je nominiran v kategoriji plesna skladba leta, nominacijo za album leta pa si je prislužila dvojna plošča "Nothing but the beat". Afrojack, s katerim sta si že razdelila kipec za remiks Madonninega "Revolverja", pa spet lovi grammyja v tej kategoriji z Leono Lewis in skladbo "Colide". Oba glasbena mojstra sta se že odzvala na nominacije na twitterju, kjer so jima čestitali tudi Avicii, Steve Angello, Axwell, Skrillex, Deadmau5 in drugi vroči mojstri, katerih številne nominacije potrjujejo, da je elektronska plesna kultura povsem prevzela ZDA in globalno popkulturo.

Red (x-mas) party tako ob številnih znanih obrazih, ki smo jih že ujeli na ogrevalnih zabavah, nestrpno pričakuje tudi Neisha: "David Guetta je prvak v svoji pop-dance kategoriji, saj ustvarja glasbo z najboljšimi pevci. Če poznaš komade pa je party vedno dober. Če bi mu lahko dala v predelavo katerokoli svojo pesem, bi to bila Maš še kje čas". Ob zaenkrat le kartonastem Davidu Guetti smo sinoči ujeli tudi Manjo Plešnar, ki je obljubila, da pride v Stožice stilsko oborožena: "Sicer nikoli nisem verjela v dress-code, ampak na Red (X-mas) partyju bom imela zagotovo nekaj bleščečega z rdečim dodatkom. Ja, v bistvu se bom svetila kot jelka (smeh).”

Na zabavo vseh zabav pa se pospešeno pripravljajo tudi lepotice. Koliko je k temu pripomoglo dejstvo, da je Sunnery James mož angela Victorias Secrets, Doutzen Kroes, in Afrojackovo prijateljevanje s Paris Hilton, ne vemo, je pa Red (x-mas) party že tudi na radarju najlepše Slovenke Lane Mahnič Jekoš: "Manekenke in misice smo večinoma ljubiteljice elektronske glasbe (zase zagotovo vem, da sem!) saj se rade družimo, hodimo na zabave kjer danes vrtijo večinoma elektronsko glasbo, še posebaj, če je to kvalitetna glasba kot jo ustvarja in vrti Guetta. Kadar je prišel kak znani didžej v Kairo, Sharm el Shejk in Hurgado, kjer sem živela, sem se zabave z veseljem udeležila.V Londonu sem bila na žurih Deadmau5a, Mobyja, Paula van Dyka, Above & Beyond in David Vandetta. Rada sem hodila tudi v kluba Ministry of Sound in Fabric, ki slovita po najbolj vročih gostih in žurkah." Skratka, Lana je prekaljena žurerka, poznavalka scene in že komaj čaka na 15. december in Red (x-mas) party, na katerem bodo ob obeh omenjenih zvezdnikih nastopili še "glas Boba Sinclara" Steve Edwards, "surinamska house mafijca" Sunnery James & Ryan Marciano ter prodorni Jaz von D. Pa vi? Vas že kaj srbijo pete?


Avtor: EEMM

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 28.5.2021 ob 12:17



LINKED/povezane objave

Red Xmas party with David Guetta
15.12.2011 21:00, Arena Stožice, Ljubljana

DAVID GUETTA in še nerazkrite glasbene ikone v Ljubljani
V prazničnem decembru bodo Ljubljano razgibali vroči plesni ritmi, zaviti v strastno rdečo tančico. Elektronski zabavi letošnjega leta je ime...