Funkerman v Shamballi v Zagrebu

V soboto 19. 11. vas zagrebški klub Shamballa vabi na še eno nepozabno zabavo v ritmih housa. Po Feddu Le Grandu, Gramophonedzieji i Davidu Moralesu bo v sklopu zvezdniških večerov FreSh nastopil FUNKERMAN – nizozemski didžej, producent in soustanovitelj založbe Flamingo Recordings, ki je tako ustvarjalno kot tudi poslovno tesno povezan s Feddejem.

Oba prihajata iz Brede, kjer je Ardie odraščal ob poslušanju ameriškega hip hopa, klasičnega soula , diska in funka do zgodnjega ameriškega housa. Od nekdaj ga je privlačilo snemanje in vrtenje sveže glasbe, ki vsebuje elemente vseh naštetih žanrov, s čimer je ustvaril prepoznaven topel zvok, poln vokalov in boke zibajočih ritmov.

Kot producent je nase prvič opozoril leta 2005, s skladbama"Rule the Night" in "The One", že dve leti kasneje pa sta se s Feddejem pod imenom F to the F s singlom "Wheels In Motion" zavihtela na vidna mesta vseh ključnih nizozemskih lestvic. Istega leta sta posnela svetovni hit "Speed Up", kateremu je sledil še en, "3 Minutes to Explain". Od tedaj sta med najboj iskanimi didžeji na svetu ter stalna gosta vodilnih svetovnih klubov in festivalov.

Funkerman je sicer prekaljen studijski mojster, ki je letos svoje znanje na mlade upe plsne glasbe prenašal tudi v okviru uradnega programa Amsterdam Dance Eventa.

Skratka, pripravite se na še eno nepozabno noč v Shamballi, ki ob izbrani glasbi, vrhunskem ozvočnem in svetlobnem sistemu slovi tudi po zelo prijaznem osebju in vročih plesalkah. Ne pozabite pa tudi na izvrstna rezidenčna didžeja: Joe 2 Shine in Marc Bucca bosta tudi tokrat pripravila teren za osednjega gosta in vas po Funkermanovem nastopu popeljala v nedeljsko jutro. Vstop je prost.



Avtor: EEMM

Objavljeno: