Božični DeeJay Time 2011 - največji White Party

Od prvega je minilo že celih 16 let, točno toliko kot bi lahko bili lahko stari najmlajši obiskovalci največje in najglasnejše diskotečne zabave pri nas. Vendar energija in čarobnost trenutka ostajata. To je tradicionalni Božični DeeJay Time, ki ga Radio Salomon letos prvič predstavlja 10. decembra na Gospodarskem razstavišču.

Posebna pozornost bo, kot je že v navadi, namenjena svetlobnim in zvočnim učinkom, letnemu času primerno se bo hkrati odvijal tudi največji WHITE party, kjer je zaželjeno, da imajo prav vsi obiskovalci na sebi vsaj en del bele garderobe. Za odlično razpoloženje bo boleg vročih kubistk in kubistov ter vrhunskih glasbenih gostov skrbela ekipa DeeJay Time iz Radia Salomon.

Avtor in izvajalec velike, morda celo največje uspešnice letošnjega leta Danza Kuduro, LUCENZO prihaja na zabavo kot osrednji gost ekipe DeeJay Time. Danza Kuduro je pesem, ki ji je veliki met uspel, ko so jo producenti filma Fast 5 vključili v najbolj adrenalinsko filmsko franšizo. Ples, ki izhaja iz Afrike in nalezljiva melodija sta takoj obnorela vse in pesem je bila več tednov na prvem mestu vseh evropskih glasbenih lestvic.

Poleg Lucenza bodo kot gostje nastopili tudi člani zasedbe SASHA LOPEZ, ki ga poleg njega sestavlja Vanotek, producent poletnega hita Dan Balan – Chica, Tom Boxerja – Beautiful Day in drugih, ter Miss Earth Romunije 2010 Andrea D, kot vokalistka.

Na odru se bo ekipi DeeJay Time pridružil tudi švicarki as Yves LaRock, član zasedbe Africanism All Stars (Bob Sinclar, David Guetta, Martin Solveig, idr.), ki je leta 2007 z izdajo singla Rise Up, dosegel svetovno slavo.

Barve slovenske zastave bodo poleg predstavljali: Trkaj, Erik, Da Kru, Challe Salle in Manche ter Miran Rudan. Morda pa se jim pridruži še kdo, pustimo se presenetit.


Avtor: DeeJayTIME

Objavljeno: