David Guetta, Afrojack, Steve Edwards in ostali v Areni Stožice

Vročica, imenovana Red (x-mas) Party, se stopnjuje. Izpolnjujemo željo vsem ljubiteljem elektronskih spektaklov, ki so navijali, da bi božično zabavo leta gostila ARENA STOŽICE. 15. decembra bodo Ljubljano stresli superstar DAVID GUETTA, hitoidni AFROJACK, glas hitov Boba Sinclara, Axwella, Shapeshifters in mnogih drugih, STEVE EDWARDS, mladi up nizozemske house scene JAZ VON D in trenutno najbolj vroč par didžejev na planetu, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO.

Arena Stožice je doslej gostila le en plesnoelektronski spektakel, pred in po Davidu Guetti se v Stožice ni upal podati še noben didžej ali elektronska skupina. Mejnik in izziv hkrati. Zato sta organizaciji Black Pony Entertainment Group in East European Music Management združili moči v projektu Red (x-mas) Party, največji dvoranski božični zabavi v zgodovini Slovenije, katere program se lahko po imenih nastopajočih meri z vodilnimi primerljivimi evropskimi projekti. 15. decembra boste lahko v Areni zaplesali z dvema grammyjevcema (in še enim nominirancem), globalnima top 10 didžejema ter ustvarjalcema klubskih in pop hitov, ki sta trenutno na listi želja največjih glasbenih zvezd – Davidom Guetto ter njegovim dobrim prijateljem in zadnja leta tudi tesnim sodelavcem, Afrojackom.

A tudi, če vam niso toliko pri srcu hiti Rihanne, Pitbulla, Usherja, Akona, Kelly Rowland, P. Diddyja in podobnih MTV ikon, boste prišli na svoj račun. Za ljubitelje čistokrvnega housa bo prava poslastica nastop Steva Edwardsa, ki je napisal in odpel nekatere največje klubske himne vseh časov: "World, Hold On", "Together" in "Piece Song" (Bob Sinclar), "Watch The Sunrise" (Axwell), "Sound of Violence" (Cassius), "Take Me Down" (Alex Gaudino), "Listen to the Voice Inside" (Yves La Rock), "Helter Skelter" in "She Freks" (Shapeshifters)Vsi, ki prisegajo na bolj alternativne zvoke in spremljajo najbolj sveža imena na svetovni elektronski sceni, pa bodo prišli na svoj račun ob nastopu "surinamske house mafije", kot je Sunneryja Jamesa & Ryana Marciana krstil Axwell. Za piko na i se bo v Stožicah predstavil še vzhajajoči predstavnik nizozemskega hišnega vala, Jaz von D, ob vseh naštetih pa bo nastopilo še nekaj podpornih artistov, ki jih bomo v tednih pred prireditvijo predstavili tudi na uradnih FB profilih projekta Red Party in prireditve Red (x-mas) Party www.facebook.com/redparty.si. Torej, 15. decembra vas vabimo na žur leta s svetovnim glasbenim izborom - Red (x-mas) Party!


Avtor: EEMM

Objavljeno:



LINKED/povezane objave

Red Xmas party with David Guetta
15.12.2011 21:00, Arena Stožice, Ljubljana

DAVID GUETTA in še nerazkrite glasbene ikone v Ljubljani
V prazničnem decembru bodo Ljubljano razgibali vroči plesni ritmi, zaviti v strastno rdečo tančico. Elektronski zabavi letošnjega leta je ime...