Reload bodo tokrat poživili Slam in Mladen Tomić

Reload vztrajno napada slovensko klubsko sceno! Z leti je Reload v Marco Polu postal ustaljena destinacija največjih tehno igralcev, kot tudi predstavitvena platforma najperspektivnejših vzhajajočih zvezd tega časa. Lahko bi rekli, da ti dogodki trenutno postavljajo smernice slovenski elektronski sceni.

Ta dogodek najbolje definira koncept eventov, ki temeljijo na svežini in kvaliteti. Predstavljamo namreč britanski duet, ki je pisal globalno tehno zgodovino in pa ikono iz Bosne, ki se uveljavlja na svetovni ravni.

SLAM
Nominacija za najboljši dance nastop vseh časov (Greatest Dance Act of All Time) v pionirski reviji o elektroniki Mixmag ter 20. obletnica njune založbe Soma dokazujeta, da sta Slam brez dvoma elitna akterja elektronske glasbe v celotni zgodovini!

MLADEN TOMIĆ
Status najprodornejšega DJ-a in producenta iz Bosne se je razširil po vsem svetu. Serija visoko uvrščenih izdaj in remiksov za največja tehno imena je Mladena izstrelila med najboljše.S svojimi energičnimi in tehnično dovršenimi seti je v zadnjih letih postal zelo priljubljen tudi med slovenskim občinstvom.


Avtor: Reload

Objavljeno: