Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

David Morales predstavlja novi album

Na začarano soboto 29. oktobra bo v zagrebškem klubu Shamballa v seriji "Fresh" po Feddu Le Grandu in Gramophonedziji nastopil še eden prvih "superstar didžejev", z grammyjem nagrajeni glasbeni producent, eden najbolj prodornih remikserjev vseh časov, modna ikona in velikan klubske glasbe – DAVID MORALES. Avtor številnih svetovnih uspešnic in klasičnih plesnih remiksov bo tokrat predstavil tudi aktualna singla "You Just Don't Love Me" in "Stay", s katerima najavlja skorajšnji izzdi težko pričakovanega novega avtorskega albuma.

David Morales se je rodil in odraščal v portoriški skupnosti v New Yorku. Njegov opus obsega že preko 500 avtorskih skladb, sodelovanj in remiksov, tudi za največje ikone pop in rock glasbe, kot so Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Madonna, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston, Jamiroquai, Kelis in mnogi drugi. Prav izvrsten občutek za spreminjanje pop skladb v klubske himne mu je tudi prinesel gramyja – in to v časih, ko so jih didžeji dobivali sila redko. Ob legendi bosta tudi tokrat nastopila izvrstna Shamballina rezidenta Joe 2 Shine in Marc Bucca, kot vedno bodo čute obiskovalcev razvnemale še prelestne Shamballine plesalke, velika aduta pa sta tudi odličen zvočni in svetlobni sistem.

Cena vstopnic v predpordaji znaša le 70kn oz. 10 eur na dan prireditve pa 100kn oz. 15 eur. Vstopnice lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima (www.eventim.hr / www.eventim.si) in v klubu Shamballa.

Več slik

Video

EEMM|18.10.2011
« Novice|PR|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.shamballa.hr

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close