Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Sprostitev, razvajanje in zabava v najlepšem wellnessu v Evropi

To soboto, 22. oktobra 2011, se dobimo na najbolj mokri zabavi, v prelepem centru dobrega počutja Orhidelia v Termah Olimia v Podčetrtku, kjer vas bomo že tretjič popeljali skozi prefinjeno mešanico razvajanja, sproščanja in zabave v slogu a la fetish.

Umetniška skupina a la fetish in Terme Olimia predstavljata nov koncept zabav v neponovljivi kulisi najlepšega centra dobrega počutja v Evropi. Z enkratno zasnovo elektronskih zabav SPArty v prestižnem termalnem centru vaše dosedanje plesne izkušnje obračamo na glavo.

Omejitev obiska na največ 365 gostov, prefinjen ambient, priznani didžeji, akademski glasbeniki na klasičnih inštrumentih v živo, akrobati, gimnastičarke in drugi virtuozi, profesionalni barmani, vrhunske vizualne animacije in zvočna dovršenost, kjer je kvaliteta pomembnejša od kvantitete, dvigujejo izkušnjo množičnih "pool partyjev" na povsem nov, intimnejši nivo.

Vse to in še več lahko izkusite za le 33 €, kot stane v predprodaji paket dnevno-nočnega namakanja v termalni vodi, neomejenega savnanja in že naštetih zvočno-vizualnih doživetij.

Video

A la fetish|17.10.2011
« Novice|PR|Priporočamo
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.alafetish.com

Dogodek

A la fetish - SPArty III

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close