Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Radijska oddaja Dancefloor praznuje skupaj z Muryem

Dancefloor ekipa je s septembrom zakorakala že v 7. sezono radijskih oddaj, v katerih so se ustvarjalcem oddaje skozi leta pridružili številni znani Slovenci in Slovenke. Tokratna ponedeljkova oddaja pa bo za vse nekaj prav posebnega. Skupaj z ekipo bo namreč po "radijskem plesišču" poplesaval tudi slovenski performer Mury, ki je vsem poznan iz letošnje sezone šova Slovenija ima talent. Dejstvo je, da zabave v tokratni oddaji ne bo manjkalo, saj Mury v ponedeljek praznuje svoj rojstni dan.

Da mladi glasbeni ustvarjalec ne počiva, se boste lahko prepričali od 20. ure dalje na radiu DeeJay ali na spletni strani oddaje Dancefloor (www.oddajadancefloor.com), kjer boste lahko celotno dogajanje spremljali tudi v sliki, prav tako pa ne smete zamuditi vseh presenečenj, ki jih ustvarjalci oddaje pripravljajo ob njegovem rojstnem dnevu.

Več slik

Dancefloor|14.10.2011
« Novice|Aktualno|PR
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.oddajadancefloor.com

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close