Spherax se predstavlja

Spherax je slovenska digitalna glasbena založba, ki je prodrla globalno v svojem žanru. Koncept se je porodil leta 2008, kot plod idej prijateljev glasbenikov in DJev. Ustanovitelj Klever je z jasno vizijo prevzel vajeti in se odločil, da postane založba Spherax ena izmed vodilnih stičišč progressivne house glasbe, tehnično podkovanih producentov, DJev in ljudi z zanimivimi in inovativnimi idejami. Prav to ponuja Spherax.

Do danes je založba lansirala zavidljivih 37 izdaj s preko 100 skladbami, ki so jih pripravili tako domači kot tuji artisti. Spheraxov odličen, progressiven zvok je bil deležen mnogo pozornosti in podpore eminentnih poroducentov in DJev svetovnega kova. Skladbe so se predvajale po večjih festivalih, na radijskih oddajah, veliko pa se jih je znašlo tudi na lestvici botrov elektronske glasbe.
Spherax so med drugim podprli: Nick Warren, Hernan Cattaneo, Armin Van Buuren, Andy Moor, Umek, Beltek, Airwave, Jaytech, Jerome Isma Ae, Alex Kenji in mnogo drugih.

Založba tesno sodeluje z najbolj prestižnim ameriškim internetnim radijem PROTON (www.protonradio.com), kjer mesečno vabi goste na svojo oddajo.

Lahko se pohvali z odlično paleto artistov, ki so svoj kamenček v mozaiku prispevali k odličnosti te založbe. Med njimi so se znašli tudi: Cid Inc, Magitman, Soundprank, Alterbreed, Ben Coda, SQL, Eitan Fatali Carmi, Dezza, Stimpack, 21 Street in še mnogi.

Spherax @ Beatport:
http://www.beatport.com/label/spherax/12893

Spherax @ Soundcloud:
http://soundcloud.com/spherax

Spherax @ Facebook:
http://www.facebook.com/spheraxrecords


Avtor: Spherax

Objavljeno: