Uvod v novo sezono K4 s Synaptic crew-jem

Za prebujenje in ponovno naelektrenje poletno zaspanih sinaps vam Synaptic crew pripravlja otvoritveni dogodek v štirkino 4/4 sezono 2011/12. Sočna sozvočja, ki smo jih čez poletje prizadevno gojili na neuronski gredici, bomo sprešali in postregli v kontrastni in gosti gruvoladi. Najfinejšo in najmočnejšo pa bosta natančno odmerila petična gosta Tom Ellis z živim mikro gruvom ter Move D z žmohtnim deep house celovečercem!

Ellis-ov zvok jedrnato opišemo kot prožen in čvrst mikro/avantgard/tek/haus z gumijasto odbojnostjo in genialno efektivno strukturo. Z izdajami na platformah, kot so Telegraph, Trimsound, Morris Audio, Archipel, Minibar in Moon Harbour, ga lahko zlahka proglasimo za enega izmed pionirjev in vztrajnih inovatorjev abstraktnega hausa. Tom pogosto nastopa s pomočjo nekonvencionalnega programa za nastopanje Reason, tako da se obeta dobro premišljen in virtuozen nastop, oblikovan za koreografske ekscese.

Romantikom in sladkosnednežem pa bo namenjeno malo plesišče, kamor se vrača Move D s polnim peharjem diska in polnomastnega deep hausa. Gruvolovec, za katerega se zdi, da je iz leta v leto bolj prefinjen, eklektičen in poln energije, svetovna plesišča razplesuje z blagoslovom založb, ki rangirajo od legendarnih Warp records, City Centre Offices, Neo Ouija do novih hramov globokega zvoka Uzuri, Workshop, Modern Love, Smallville in Philpot. V času brezobraznih digitalnih naklad, invazivne samohvale in votle slave je Move d izbranec, ki publiko osvaja le z absolutno predanostjo plesalcem in ljubeznijo do glasbe, globokih vibracij in vinilne črnine, ki se stara kot dobro vino!

Bon apetit!


Avtor: K4

Objavljeno: