Sprostitev, razvajanje in zabava v najlepšem centru dobrega počutja v Evropi

Umetniška skupina A la fetish in Terme Olimia predstavljata nov koncept zabav v neponovljivi kulisi najlepšega centra dobrega počutja v Evropi. Z enkratno zasnovo elektronskih zabav SPArty v prestižnem termalnem centeru vaše dosedanje plesne izkušnje obračamo na glavo.

Omejitev obiska na največ 365 gostov, prefinjen ambient, priznani didžeji, akademski glasbeniki na klasičnih inštrumentih v živo, akrobati, gimnasti in drugi virtuozi, profesionalni barmani, vrhunske vizualne animacije in zvočna dovršenost, kjer je kvaliteta pomembnejša od kvantitete, dvigujejo izkušnjo množičnih "pool partyjev" na povsem nov, intimnejši nivo. Vse to pa lahko izkusite za le 33 evrov, kot stane v predprodaji paket dnevno-nočnega namakanja v termalni vodi, neomejenega savnanja in že naštetih zvočno-vizualnih sladkorčkov.

V soboto, 22. oktobra 2011 se dobimo na najbolj mokri zabavi SPArty, v prelepem centru dobrega počutja Orhidelia v Termah Olimia v Podčetrtku, kjer vas bomo že tretjič popeljali skozi svojo mešanico razvajanja, sproščanja in zabave v slogu A la Fetish. Se vidimo v bazenu?

Spremljajte nas na spletni strani www.alafetish.com in preko družabnih omrežij, kjer bomo kmalu objavili program, predstavili nastopajoče didžeje, posebne glasbene goste in še kaj. Pestro bo!Avtor: A la fetish

Objavljeno: