Remember the Future

Vabljeni na ekspedicijo v prihodnost, v prenovljenem shuttlu F cluba, z nami upogibati oxymorone, odkrivati globočine, drhteti ob moči neizprosne techno surovine. Večer, ko bomo zabrisali zgodovino, obdržali le tisto srž melodike starih zvokov in jo "semplali" v novo ero- Night Activities predstavlja: REMEMBER THE FUTURE with Thermo & Chris Chambers.

K nam prihajata cenjena krotilca trših basov: iz bolgarskega konca "el magnifico"- THERMO ter z vetrom iz južnososednjih krajev glasen šepet o prihodnosti hrvaškega techna- CHRIS CHAMBERS. Slednji se bo prvič predstavil slovenskemu občinstvu, ob bok pa se jima bodo postavili domači matadorji LxS & Gamut in pa sveta trojica iz Ljubljanske techno valilnice Night Activities: Drawle, Miha B & Lobgo. Prav gotovo se nam obeta večer poln globokih basov, nostalgičnih melodij vpetih v hitre ritme, pod neizprosnimi taktirkami za Vas posebaj izbranih krotilcev. Pripravite se, primite se, vklopite se

 

Ljubomir Skumov, znan pod psevdonimom Thermo, je inovativni producent in DJ iz Bolgarije. Interes za techno glasbo mu v zlati dobi elektronike (98-99) vzbudijo legende kot so Ben Sims, Umek, Hardcell, Ignition Technician, Bailey, Varela idr. V letu 2000 začne po prejemu darila-svoje prve plošče, z lastno DJ kariero. Dve leti kasneje se vrže v produkcijo in iskanje svojega zvoka-tribal techna. Po treh letih že nastopa na večjih dogodkih pred večjo publiko, kjer med drugim vrti ob boku z zvezdami kot so: Dave the Drummer, Ignition Technician, Deetron, Mario Ranieri idr. V letu 2007 izda svoj prvi EP (Underground Loops) na znani založbi Notorious North. Po tem debiju se vrstijo izdaje na vodilnih techno založbah, vključno z Yin Yang, Keep on Techno, Relatives, Techment, Funk Me. Njegove skladbe vrtijo najbolj prominentni dji kot so: Cristian Varela, Boriqua Tribez, Pedro Delgardo, Ben Sims, Fei-Fei, Eddie Halliwell in mnogi drugi.

 

V tem letu bo izdal skladbe na trenutno najbolj vročih založbah kot so: Neptuun City, Sub-Cult, Capital Techno, WHPH, Basics idr.«

 

Chris Chambers, rojen v Osijeku leta 1987, se spozna z elektronsko glasbo na prelomu tisočletja. Inspirirajo ga legende žanra Umek, Kanzyani, Tomaz&Filterheadz, Bailey, zato kmalu postane entuziastični obiskovalec techno dogodkov. V letu 2008 se vpiše na EMI Music Institute, kjer se izobrazi v glasbeni produkciji, masteringu in avdio inženiringu ter zaključi šolanje kot najboljši v letniku. To pridobljeno znanje se kmalu obrodi v izdaji odličnih skladb na vseh slavnih založbah techno scene. Njegov distinktiven oldschool zvok vrtijo vsi vrhunski artisti: Varela, Delgardo, Preach, Kobbe idr.

 

V letošnjem letu je Chris odprl svojo lastno vinilno&digitalno založbo Phunkation records, kjer že niza odlične izdaje skladb z značilnim funky-tech zvokom.«

 

LxS je nov techno projekt starega znanca, producenta in dja hard techna - Lexisa (Damir Ademi). Potem, ko je dlje časa pilil svoj unikaten zvok, je sedaj pripravljen, da z njim razbije plesišča po svetu. Pri tem se ne omejuje na en žanr in hitrost, saj njegov nov projekt variira od hardgroova in techousa do dark techna. Z novim zvokom je že izdal nekaj odličnih skladb na Keep on Techno založbi, kmalu pa sledijo izdaje na Naked Launch (lastnik A. Paul), Vezotonik, ter njegova prva vinilka na Reactif records. S svojim novim projektom je že zatresel večino klubov in festivalov po Sloveniji (Pulse, Dance Revolution, Electronic Carneval…). Vsekakor producent&dj, ki bo s svojim novim inovativnim zvokom pustil pečat na sodobni techno sceni.

 

GamuT, šolan glasbenik (smer tolkala) in fanatik elektronike že od njenih začetkov v Sloveniji, se iz analognega bobnarja kmalu prelevi v digitalnega. Po letih iskanja svoje lastne mešanice progresive in techna ter vrtenja po klubih širom Slovenije (vključno z AG), v letu 2010 izda prvenec »Living is easy with your eyes Closed« na NWO records, ki vzbudi pozornost in podporo djev svetovnega kova (Tydi, Ferry Corsten, Reaky idr). Kmalu začnejo deževati konceptualne izdaje na številnih eminentnih techno in techouse založbah kot so: InterTech, Capital Techno, Vezotonik, Urban Kickz, Starstraxx Reloded, ki jih vrti večina.


Avtor: Night Activities

Objavljeno: