Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Eureka! with KYAU & ALBERT

Eureka! se z jesenjo vrača h koreninam, ko bo v ospredje ponovno stopila glasba. Koncept je preprost: izbirali bomo samo najkvalitetnejše domače in tuje artiste, ki jih trenutno premore melodična elektronika. Lestvice bomo pustili ob strani ter se popolnoma posvetili glasbi, ki preverjeno dela na plesišču.

In kot smo septembra 2008 Eurekino! odisejado začeli z nemškim duom, ju po treh letih ponovno z veseljem gostimo. Ralph in Steven ne potrebujeta posebne predstavitve, saj njuna diskografija in natrpan dj-urnik govorita sama zase. Pomembno sta zaznamovala nemško ter svetovno plesno sceno, saj njuna založba Euphonic še vedno velja za sinonim kvalitete, letos pa praznujeta 15-letnico glasbenega udejstvovanja. V podaljšanem setu nam bosta predstavila lep del svoje produkcije, ki je letos deloma dobila tudi novo preobleko.
 

Več slik

EEMM|09.09.2011
« Novice|PR|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

Dogodek

Eureka! with KYAU & ALBERT

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close