Letošnji Ritem mladosti s še več gosti

Če vam misli s počitnic že počasi bežijo v jesen, je to zgolj znak, da se bo treba počasi ogreti za največji brezplačni žur ob začetku šolskega leta, ki vam ga že tradicionalno podarjata vodilna radijska postaja za mlade v prestolnici - Radio Antena in najbolj priljubljena potovalna agencija za mlade - Collegium Mondial Travel. In ker le-ta letos praznuje 15-letnico delovanja, bo tudi Ritem mladosti 2011 temu primerno najbolj razkošen doslej.

Prvo ime letošnje prireditve je premierni slovenski nastop nemške skupine R.I.O. s poletnimi hiti Shine on, When the sun goes down, Like I love you, pravi enodnevni festival glasbe, športnih izzivov in zabave se tako izpred Koloseja širi še pred vodno mesto Atlantis, kjer bo letos zrasla nova plesna arena. Tej bo poveljeval londonski tandem the Shapeshifters, za ljubitelje avantgardnih zvokov bosta skrbela Christian Cambas in Da Fresh, ob domačih junakih, Belteku in Miku Valeju, pa bo izkušnjo plesne arene vizualno zapečatil VJ Rasta on the Mouse. Pa brez strahu, odlično bo poskrbljeno tudi za ljubitelje popa in rocka, saj bodo pred Kolosejem nastopili tudi Siddharta, Prljavo kazalište, Kingston, Gušti, Zlatko, Xequtifz, Maja Keuc, Tangels in drugi priljubljeni domači glasbeniki.

Ritem mladosti bo ponovno postregel tudi s pestro izbiro atraktivnih brezplačnih popoldanskih zabavno-ustvarjalnih izzivov. Letos jih bo na izbiro enajst, kar nekaj nagradnih, vrača se tudi lanskoletna atrakcija Bandidos Freestyle Desant. Prireditev bosta povezovala njena prepoznavna obraza, prelestna Ota Roš in vedno zabavni zapeljivec Vid Valič, ob že obveznem prvem novoletnem ognjemetu pa je svoj prihod že napovedal tudi Gverilec Birko iz Anteninega zajtrka, ki bo v BTC Cityju izvedel svoj novi artilerijski performans Kanonfuter.

Lanski Ritem mladosti je bil največji jesenski zabavno-glasbeni spektakel v Ljubljani, osrednja gosta prireditve, švedska pevka Agnes in MTV-jev regionalni glasbenik leta Gramophonedžie, pa sta v gibanje spravila več kot 25.000 obiskovalcev. Organizatorja prireditve sta potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena.


Avtor: TrickyDisco! PiArt

Objavljeno: