DAVID GUETTA - ekskluzivno v Byblosu

Edini klubski nastop Davida Guette letos na Jadranu – ekskluzivno v Byblosu! Spoznajte skladbe z novega albuma 'Nothing But The Beat' in nastopite v prihajajočem videu #1 DJ-zvezde na svetu!

Natančno 12 dni pred izidom plesnega albuma leta prihaja v klub Byblos – party destinacijo letošnjega poletja, eden najvplivnejših glasbenikov novega tisočletja. David Guetta je lani porušil absolutni rekord obiskanosti Byblosa, ki ga je tudi letos izbral za svoj edini klubski nastop na Jadranu. Letos pa bo še bolj vroče, saj bo ob svojih velikih hitih predstavil tudi svežo glasbo z albuma Nothing But The Beat, na katerem se bo trlo velikih glasbenih imen, napoveduje pa ga single Titanium s pevko Sio. V Byblosu boste imeli tudi eno zadnjih priložnosti, da nastopite v Davidovem novem videu. Mojstra na turneji spremlja ekipa, ki bo iz posnetkov zmontirala spot za enega od prihajajočih hitov. David Guetta je ponovno izbral Byblos. Kaj pa vi?

Pozor!
Vstopnice niso v predprodaji, mogoče jih bo kupiti le na večer prireditve na blagajni pri vhodu v klub. Priporočamo vam, da pridete pravočasno, saj pričakujemo, da bo nastop Davida Guette v klubu Byblosu tudi letos razprodan.


Avtor: EEMM

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 15.8.2011 ob 20:32



LINKED/povezane objave

David Guetta
17.8.2011 23:00, Byblos, Poreč

David Guetta osvojil Split, bo Byblos naslednji?
Najbolj vroč didžej in producent na planetu, David Guetta, je v soboto v Splitu gostil open air leta ob Jadranu, na katerem se je zabavala...