SPArty - nov koncept zabave in razvajanja

Po uspešnem premiernem dogodku v mesecu maju je znan že nov SPArty datum in kljub dejstvu, da nas od dogodka loči še dolgo vroče poletje, se skupina a la fetish že pridno loteva uvajanja novosti na področju zabav. Potopite se v svet a la fetish SPArtyjev in se skupini pridružite na nepozabnem doživetju v najlepšem wellnessu v Evropi.

Odlični DJ-ji, vrhunski glasbeni nastopi v živo in atraktivne plesne predstave bodo dodobra ogrele obiskovalce ter poskrbele, da se bo plesalo dan in noč.

Vrata se bodo odprla ob 14:00, kar omogoča obiskovalcem, da se sprostijo in zaplavajo v bazenih edinstvenega wellness ambienta, uživajo ob dobri glasbi, se prepustijo sončnim žarkom ter s koktajlem v roki pričakajo sončni zahod, takrat se prava zabava šele začene.

A la fetish čarobno spremeni najlepši wellness v najbolj vročo zabavo in poskrbi za nepozabno SPArty izkušnjo, ki je zlepa ne boste pozabili.

Vstopnice na voljo na vseh Eventim prodajnih mestih.
Razkrivamo skrivnost: število vstopnic je omejeno, le 365 srečnežem, ki pohitijo z nakupom, bo uspelo vstopiti v svet a la fetish SPArtyev.

Za več informacij obiščite uradno spletno stran www.alafetis.com.



Avtor: Alafetish

Objavljeno: