Prijava Še nimaš uporabniškega imena? Registriraj se!
Psilon party photo

Groove Armada v Byblosu predstavlja Red Light Show

12. avgusta bo poreški klub Byblos gostil vrhunec sezone za glasbene sladokusce. V goste prihaja Groove Armada z multimedijskim šovom Red Light. Andy in Tom, ki sta se proslavila z ležernimi, indie, dub, pop in house hiti, kot so "I see you baby (Shakin' your ass)", "Superstylin'", "Look me in the eye sister", "Easy", "But i feel good", "If everybody looked the same" in "At the river", sta v zadnjih letih dvigovala prah s koncerti, letos pa navdušujeta še s šovom Red Light, ki je zgrajen na štirih gramofonih ter kupu avdio in vizualnih efektov.

Kot vse njune dosedanje projekte, tudi letošnjo atrakcijo poletnih festivalov preveva energija, značilna za čase, ko se je plesna elektronika kalila v opuščenih industrijskih skladiščih, a jo hkrati postavljata na velike odre. Byblos bo ob ibiškem Spacu eden prvih klubov, kjer si boste lahko ogledali Red Light Show v živo!

Več slik

Video

EEMM|03.08.2011
« Novice|PR|DJ
Vsebina prispevka odraža zgolj avtorjevo osebno mnenje in ni nujno tudi uradno stališče uredništva ali celotne ekipe Psilon.org. Ponovna objava prispevka (ali le dela le-tega) je možna le z izrecnim dovoljenjem avtorja ali uredništva. Morebitne napake v prispevku so zgolj nenamerne. Ravno tako ne lektoriramo prispevkov, ki jih prejmemo s strani zunanjih sodelavcev.
facebooktwittermyspacenetlogsitetalk

Povezane vsebine

povezava

www.groovearmada.com

Dogodek

Groove Armada

Poročila

Groove Armada Superstylin' v Byblosu

PrijavaX

Uporabniško ime
Geslo
Avtomatično me prijavi ob vsakem obisku
Če ne želite, da se shrani cookie z zakodiranimi podatki za vašo prijavo, ne obkljukajte tega polja!
Ojoj, ne spomnim se gesla!
V polje "Uporabniško ime" vnesite email, s katerim ste se registrirali, ali pa vaše uporabniško ime!
Close