Šesti festival vizualnog kazališta Labin

Recesiji i sveopćoj krizi usprkos, Festival vizualnoga kazališta ove godine u labinsku starogradsku jezgru i vrelu rabačku atmosferu donosi oluju vrhunskih modernih izvedbenih ostvarenja. Iznimno atraktivan međunarodni program, čije produkcije dolaze iz Švicarske, Italije, Ujedinjenoga Kraljevstva, SAD-a, ali i Hrvatske, siguran je adut kojim će Festival od 5. do 7. kolovoza na istočnu obalu Istre privući značajan broj zaljubljenika u suvremene kazališne tokove.

Šestu godinu zaredom, Festival vizualnog kazališta osvježiti će istarske ljetne večeri jedinstvenim scenskim ostvarenjima, čija je selektorica Nataša Stanić Mann, kazališna umjetnica školovana na londonskoj Internacionalnoj školi za korporalnu mimu.

U mnogočemu je ovo festivalsko izdanje drukčije od prethodnih – i programski i sadržajno, no ono što je ostalo idejna je nit vodilja – ponuditi domaćoj i stranoj kazališnoj i umjetničkoj publici te svima koji vole nepredvidivo i drugačije, sasvim novo iskustvo jedinstva avangarde 21. stoljeća, srednjovjekovnih starogradskih vizura te mediteranskog šarma Rapca.

Ovoga ljeta ne morate putovati, već svijet vizualnoga kazališta dolazi k vama! Vidimo se u Istri, od 5. do 7. kolovoza 2011.

Paket ulaznica za sve predstave je 70 kn


Avtor: VTF

Objavljeno:



Priponke