San Pellegrino beach festival

Plaža Sv. Pellegrina v Umagu je slikovit košček obale, umeščen med obalni borštek in morje, ki bo prvi izdaji festivala San Pelegrino Beach nudil svojo intimno sproščeno kuliso. Dvodnevno druženje ljubiteljev kvalitetne plesne godbe, utrujenih od prekomercialne glasbe kratkega diha, bo mešanica dnevnega džuskanja na plaži ter nočnih plesnih avantur z izbranimi didžeji in glasbenimi skupinami.

Glasbeni program se bo gibal v sferah sodobnega funky-soul-disko-housa, duba, afra in breakbeata s starošolskim pristopom, med glasbeniki iz sedmih držav pa izstopata nosilca programa, DIMITRI FROM PARIS in JAMIE LEWIS, ki iz globalne klubsko-festivalske ponudbe štrlita kot simbola vsega dobrega in kvalitetnega v plesnoelektronski glasbi.

Poleg omenjenih zvezdnikov bodo nastopili še TIMEWARP inc., SMOOVE & TURRELL, BAD MONKEYS, DOGO ARGENTINO, FUNKY DESTINATION, JAKSA JORDES, ZAMALI, E-BASE, UMBO, ALDO MORRO, DJ ELLO in drugi

19. in 20. avgusta si torej privoščite ležeren konec tedna v Istri, povabite s seboj še prijatelje in se družite ob glasbenih vibracijah živih performerjev, perkusionistov, pevcev, glasbenikov, didžejev in drugih ušesom prijetnih krotilcev tišine.


Avtor: EEMM

Objavljeno: