Vroče in mokro poletje v Bukovici z Niki Belucci

Poletje v Bukowci bo prava popestritev avgustovskega dogajanja na Goriškem, saj bodo na dogodkih "House passion" nastopili Niki Belluci, Ian F, Mike Vale in drugi. Nastopajočih verjetno ni potrebno podrobneje predstavljati, lahko pa poudarimo, da bo na vseh dogodkih izjemno pestra dodatna ponudba.

Otvoritev Poletja v Bukowci bo letos mokra kot še nikoli. Vroče sonce, hladen bazen, cocktail bar, elektronska glasba. Pravi poletni pool party. House Passion - Wet Edition, bodo obogatili nastopi slovenskih house DJev novega vala Ian F, Mike Vale, Patt Ricks in Richie Beat. Dogodek, ki bo v soboto, 13.8., se prične že ob 16h, saj se bodo v popoldanskem času odvijale vodne igre pri bazenu, ki bo postavljen na prireditvenem prostoru. Ko bo zavladala noč pa nas čaka vroča zabava s hostesami, cocktail barom in tekmovanjem za miss mokre majčke. Poletno svež začetek najboljšega festivala na goriškem.

Prava zvezda zadnjega vikenda v avgustu in tudi celotnega festivala bo ena izmed najboljših DJ-jev na svetu, paša za ušesa in oči, privlačna, razvpita in sexy NIKI BELUCCI, ki zaseda plesne odre širom po Evropi in vedno znova ocara občinstvo z divjimi plesnimi ritmi. Za uvod in dvigovanje temperature pred prihodom zvezdnice bo poskrbel DJ Nikki, za zakljucek zabave pa DJ Patt Ricks.

 



Avtor: Poletje.net

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 29.8.2011 ob 12:04