Saunders & d'Estate nastupaju u Colosseumu u Opatiji 6.8.2011

U subotu, 6. kolovoza, u opatijski Colosseum, meku najlubolje zabave na ovom dijelu kvarnera u goste nam dolazi Austrijska-Ibiza house poslastica Steve Saunders & Armando d'Estate koji će odvrtiti zajednički back 2 back DJ set.

Razvaljujući Top 20 ljestvicu vodećih Internetskih glazbenih portala sa svojim debi singlom «Get Amplified», Saunders & dEstate postali su sinonim za novu klubsku i DJ kulturu, a od novijih hitova značajno njihovo autorsko djelo zauzima singl «Physical Interruption».

Oboje DJi, različitih stilova house glazbe, otkrili su da objedinjavanjem njihovih različitih stilova, mogu stvoriti nešto izuzetno osobito – performans koji će širom svijeta dovesti masu do euforije.

Njihova prva pjesma je već licencirana na nekoliko glazbenih etiketa, i nalazi se na nekoliko različitih dance kompilacija. Sa pjesmom «Control Fr3aks» poletnom, pumping progressive plesnom bombom, Saunders & dEstate su uspjeli stvoriti ime širom svijeta, već govori se da bi ta stvar mogla postati nova klupska himna.

Proteklih godina, ostavili su svoj trag kao pravi profesionalci diljem Europe kad se radi o zabavljanju publike te pritom uživaju za DJ pultom kao prvoga dana.

Sa svojim tipičnim stilom glazbe, osvojili su kako masu tako i organizatore već sa svojim prvim gažama kod kuće i u inozemstvu.



Avtor: Colloseum

Objavljeno: