Truesound festival - Kanegra, Umag

Kamp Kanegra u Umagu sredinom kolovoza ugostiti će pravi spektakl za ljubitelje elektronske glazbe – TRUESOUND Festival. Tako će ondje u nedjelju, 14. kolovoza zaljubljenike u techno i house beatove zabavljati velika europska imena Marco Bailey i Petar Dundov, te imena sve poznatija u regiji, a i šire: Damir Hoffman a.k.a. Chiko (Reload, Slovenija), MrMarley (OpaOpa, Hrvatska), Attilio Pessi (Truesound, Hrvatska) i Danny V (pobjednik Truesound DJ Contesta, Hrvatska).

Marco Bailey, belgijski kralj techno vibracija, u svojoj državi odavno ima status superzvijezde, no već dugi niz godina slovi kao prepoznatljivo ime diljem cijele Europe, gdje bez prestanka putuje i neprestano nastupa. Njegov glazbeni izričaj je širok i osim techna uključuje i house i minimal, a upravo je zbog svog posebnog, uvijek iznenađujućeg stila uvijek rado viđen i s oduševljenjem dočekan na brojnim eventima i festivalima u cijeloj Europi, kao i u mnogim klubovima.

Petar Dundov, veliko ime ovih prostora, odavno je prešao hrvatske granice svojom prepoznatljivošću. Za njega je techno glazba izazov za tijelo i um, spontano pokrećući oboje. Smatra da je ona dovoljno čvrsta da prenosi emocije plesnim podijem i dovoljno apstraktna da bi bila stalna šablona. Iako riječ techno možda ne govori dovoljno o njegovom stilu, on ga konstantno proširuje i pojačava intenzitet, zbog čega je njegov rad prepoznat kao jedinstven na raznolikoj globalnoj elektroničkoj sceni.

Tako će zapadna obala Istre 14. kolovoza disati kroz vruće ljetne ritmove. Početak ovog vrhunskog showa predviđen je 23 sata, a energična će zabava potrajati punih osam sati. Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna (11 eura) i to počevši od 25. srpnja, dok će na dan eventa cijena ulaznice iznositi 100 kuna (14 eura).Ulaznice možete nabaviti online u sustavu Eventima (www.eventim.hr, www.eventim.si), kao i na svim Eventimovim prodajnim mjestima na području Hrvatske i Slovenije.


Avtor: Truesound

Objavljeno: