Lake Electronic Festival ob Ivarčkem jezeru

Tradicija norih zabav pod milim nebom se tokrat seli na samo Koroško in sicer k Ivarčkemu jezeru. Tokrat vas bomo odpeljali na prav posebno popotovanje, na katerem zagotovo še niste bili. Zadnji vikend pred pričetkom šole vas čakajo najbolj vroči, najtrši in najbolj posebni zvoki glasbe, v kateri boste lahko uživali, si delili poletne spomine in še zadnjič, pred vrnitvijo v realnost, pozabili na vse obveznosti.

Na štirih plesiščih vas bomo zazibali z vsemi dimenzijami elektronske glasbe, kar ste jih lahko kdajkoli videli na enem mestu. Za najboljše zvoke bodo poskrbeli izvajalci, ki jih vedno radi poslušate, večina od njih bo celo prvič nastopila na domačih tleh. Dogodek, kjer bo vsak našel nekaj za svojo dušo in potešitev želje po norem plesu, brez vseh skrbi in misli.

Dogodek, ko se bosta noč in dan spremenila v sanje, za katere boste želeli, da se nikoli ne bi končale. Sanje, katere boste nosili s seboj še dolgo po koncu. Sanje, katere ste že dolgo želeli sanjati.

Techno, Hardtechno, Drum’nbass, Hardcore, Progressive, Hardstyle, House, Schranz, Tribal, Dub Step, Industrial, Tech House, Minimal, Electro, Early Hardstyle, Terror bodo doma na Ivarčkem jezeru od 2.9.2011 do 4.9.2011 v vsej svoji veličini.


Avtor: Paymon

Objavljeno: